Kalanchoe Thyrsiflora Variagata

Artikelnummer: 6013744148130 Plantpaspoort A: Kalanchoe B: NL-765431734 C: 265896 D: NL
Vorige Artikel 23 van 28 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Kalanchoe Thyrsiflora Variagata

De Kalanchoe Thyrsiflora Variagata is een prachtige gekleurde variant van de Kalanchoe Thyrsiflora. De bladeren van de Kalanchoe Thyrsiflora Variagata zijn groen van kleur met een rode rand. Door de variegata heeft deze plant ook nog een gele tot roze strepen en vlekken patronen op haar bladeren. 

De Kalanchoe Thyrsiflora komt in de natuur voor in Zuid-Afrika, Lesotho en Zwaziland. Hier groeit de Kalanchoe Thyrsiflora tussen rotsen in lage grasgebieden. De Kalanchoe Thyrsiflora gaat pas bloeien als de plant op latere leeftijd. Ook bloeit de Kalanchoe Thyrsiflora als er minder dan 12 uur licht is per dag. Vanuit het hart van deze plant groeit de bloemstengel. De bloemen zijn goudgeel tot oranje van kleur en hebben een lekkere zoete geur. 

Ikhebeencactus heeft mooie Kalanchoe Thyrsiflora Variagata planten voor je in een 8,5 cm pot.

Heb jij onze sierpotten al gezien? Stop ze Hier > in je cactustas om jouw groene aankoop helemaal compleet te maken.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Kalanchoe Thyrsiflora Variagata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Kalanchoe is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Kalanchoe Thyrsiflora Variagata houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de kleur op de bladeren van deze Kalanchoe mooier wordt en het zorgt voor een compactere groei.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Kalanchoe Thyrsiflora Variagata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Kalanchoe kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel