Astrophytum Asterias selected hybrides

Artikelnummer: 20201906TA319 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-202032809 C: D: NL
Vorige Artikel 38 van 406 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Astrophytum Asterias hybride 

De Astrophytum Asterias hybrides zijn een bijzondere cactussen. Ze hebben naast de uiterlijke eigenschappen ook eigenschappen van andere Astrophytum soorten zoals de Astrophytum myriostigma en de Astrophytum capricorne. Hierdoor krijg je unieke cactussen in vorm en uiterlijk.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie op uiterlijk geselecteerde Astrophytum Asterias hybride in een 5,5 cm-pot. Dit product gaat per stuk en er zit veel variatie in uiterlijke verschillen. Om je hier een goed beeld van te geven hebben we veel verschillende Astrophytum asterias planten op de foto gezet.

Algemene info Astrophytum asterias

De Astrophytum Asterias is een doornloze cactus met perfecte symmetrie. Deze cactus is groen van kleur met daarop allemaal kleine witte stippen. De Nederlandse naam voor deze Astrophytum is zee-egelcactus. Deze naam heeft de cactus gekregen omdat hij lijkt op het skelet van een zee-egel. In de zomer krijgt deze cactus prachtige gele bloemen met een rode kelk, ze ruiken heerlijk. Wanneer je meerdere Astrophytum Asterias cactussen hebt, bloeien ze vaak gelijk. Dit heeft te maken met de maanstand. Daarnaast is het handig met het bestuiven van de bloemen.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Astrophytum Asterias cactus in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft.

Licht: Geef de Astrophytum Asterias cactus een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Astrophytum Asterias cactus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel