Aeonium Kiwi Bonsai!

Artikelnummer: 20201906TA482 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-765431734 C: 522018 D: NL
Vorige Artikel 18 van 409 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Aeonium Bonsai 

Aeonium soorten zijn nog onbekend om mooie bonsai vormen van te maken. Doordat ze een mooie houterige stam maken met vele rozetten kun je haar een mooie vorm geven. We hebben ons best gedaan om er een mooi begin van een bonsai vorm in te maken. Aan jou nu om deze mooie Aeoniums uit te laten groeien tot een prachtige bonsai vorm. 

Aeonium Haworthii cv Kiwi

Dit is een hele mooie Aeonium. De volledige naam is Aeonium Haworthii cv Kiwi. Deze vetplant heeft dikke vlezige bladeren en een verscheidenheid aan kleur. De combinatie van groen, geelroze en rood maken deze vetplant tot een echte eyecatcher. Vanuit de kop van de vetplant groeien in het voorjaar nieuwe rozetten. Hierdoor ontstaat er bij oudere Aeonium planten een heel bos met gekleurde koppen.

In de winter wordt de roze kleur lichter en verdwijnt soms geheel. Gelukkig komt deze in het voorjaar weer terug, wanneer de zon weer wat krachtiger wordt. Ikhebeencactus heeft mooie Aeonium Kiwi vetplanten voor je in een 8.5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aeonium Haworthii cv Kiwi in de zomer geregeld water. In de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Haworthii cv Kiwi een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aeonium Haworthii cv Kiwi beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over deze plant of haar verzorging, kun je natuurlijk altijd contact  opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel