Aeonium Mardi Gras

Artikelnummer: 20201906TA481 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-215834275 C: 522019 D: NL
Vorige Artikel 23 van 27 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Aeonium Mardi Gras

De Aeonium Mardi Gras is een van de mooiste Aeonium soorten. De bladeren hebben een prachtige en intense roodpaarse kleur. Nieuwe bladeren hebben eerst een groene middenstreep en de randen zijn geel gekleurd. Snel verkleuren deze bladeren naar een de mooie rood paarse kleur wanneer plant verder groeit. 

Intens zonlicht of koelere temperaturen versterken de prachtige roodpaarse kleur van de Aeonium Mardi Gras. De Aeonium Mardi Gras vertakt net als vele andere Aeonium soorten aan de stam. Vanuit hier groeien nieuwe zijscheuten. De Aeonium Mardi Gras is een cultivar ontstaan in America. Door de combinatie van vele kleuren van deze Aeonium is ze vernoemt naar het Mardi Gras carnaval. 

Ikhebeencactus heeft voor jou prachtige Aeonium Mardi Gras planten in een 10,5 cm-pot. Deze Aeonium soort wordt niet vaak aangeboden. Deze foto is genomen in de zomer. Planten aangeboden in de winter hebben vaak nieuw gegroeide lichtgroene tot groen-rode bladeren. De intense roodpaarse kleur wordt weer zichtbaar in het voorjaar wanneer het zonlicht intenser wordt. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Mardi Grasin de zomer geregeld water. in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Mardi Gras een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Aeonium Mardi Gras beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze Aeonium kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel