Cotyledon undulata variegata

Artikelnummer: 20201906TA485 Plantpaspoort A: Cotyledon B: NL-765431734 C: 202193 D: NL
Vorige Artikel 96 van 427 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Cotyledon undulata variegata

De Cotyledon undulata variegata is een unieke en zeldzame vetplant die niet vaak wordt aangeboden. Net als bij de Cotyledon Undulata heeft deze variant ook een groengrijze kleur en hebben haar bladeren een schelp vorm. Doordat er in deze van de bladeren bladgroenkorrels ontbreken krijg je prachtige geel gekleurde patronen in haar bladeren. Dit maakt de Cotyledon undulata variegata een echte eye-catcher of een must have voor een vetplant verzamelaar.

De bladeren van de Cotyledon undulata variegata groeien in paren om en om uit de stengel. Uiteindelijk groeit de Cotyledon undulata variegata uit tot een kleine struik van 40-50 cm hoog. Als de Cotyledon undulata variegata groter is en het naar haar zin heeft bij je kan ze gaan bloeien. Dit doet ze niet vaak en meestal aan het einde van de zomer en in de herfst. Vanuit de kop van de vetplant groeit er dan een bloemstengel met daar een tros van oranje bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cotyledon undulata variegata vetplanten in een 13cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Cotyledon undulata variegata in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Cotyledon undulata variegata houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Cotyledon undulata variegata erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze cotyledon kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw..

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 13 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel