-34%

Dudleya Greenei

Artikelnummer: 20201906TA486 Plantpaspoort A: Dudleya B: NL-765431734 C: 404368 D: NL
Vorige Artikel 113 van 420 Volgende
€ 5,95 € 3,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dudleya Greenei

De Dudleya Greenei is een prachtige en unieke vetplant soort. In de natuur komt de Dudleya Greenei voor op de Channel Islands in Calafornie. Hier groeit deze Dudleya tussen rotsspleten in berghellingen. 

De Dudleya Greenei heeft dikke stevige vlezige bladeren die ze gebruikt om veel water in op te slaan. Zo kan ze een lange periode van droogte doorkomen. De bladeren zijn puntig gevormd en groeien in een rozet vorm omhoog. De bladeren hebben een lichtgroene kleur en zijn bedekt met een witte waslaag. Deze laat makkelijk los dus raak de vetplant daar niet aan. Deze laag zorgt ervoor dat de bladeren niet verbranden en er geen vocht uit verdampt tijdens de hete Californische zon.

Uiteindelijk kan de Dudleya Greenei uitgroeien tot een rozet van 15cm in diameter. Hier doet deze vetplant wel vele jaren over want het is geen snelle groeier. De Dudleya Greenei gaat bij ons bloeien meestal in de zomer. Uit de zijkant van deze vetplant groeit dan een bloemstengel met daaraan vele gele klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Dudleya Greenei vetplanten in een 8,5cm pot. 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel