Aeonium arboreum var. atropurpureum ''Schwarzkopf'' Bonsai!

Artikelnummer: 20201906TA496 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL765431734 C: 227933 D: NL
Vorige Artikel 12 van 409 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Aeonium Bonsai 

Aeonium soorten zijn nog onbekend om mooie bonsai vormen van te maken. Doordat ze een mooie houterige stam maken met vele rozetten kan je haar een mooie vorm geven. Wij hebben ons best gedaan om er een mooi begin van een bonsai vorm in te maken. Aan jou nu om deze mooie Aeoniums uit te laten groeien tot een prachtige bonsai vorm. 

Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF''

De Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' is een prachtige Aeoniumsoort. Deze variant van de Aeonium Arboreum maakt prachtige zwarte bladeren. Het pigment in de bladeren van de Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' reageeert op het zonlicht. Hoe meer zon deze Aeonium krijgt, hoe zwarter haar bladeren worden. Naast de zwarte kleur hebben de bladeren ook een donkerrode gloed.

De Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' maakt een stam. De onderste oude bladeren vallen af en hier omstaat een houtige lichtbruine stam. De Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' kan uitgroeien tot een kleine struik van wel 1 meter hoog. 

In erg warme zomers of bij oude planten kan er een bloem ontstaan. De kop van deze Aeonium verandert dan in langgerekte stengen met allemaal kleine gele bloemen eraan.

Ikhebeencactus heeft voor mooie Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' planten met stam voor je in een 8,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' in de zomer geregeld water. In de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' een zonnige tot halfzonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aeonium arboreum var. atropurpureum ''SCHWARZKOPF'' beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze Aeonium, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel