Cylindropuntia X Anasaziensis

Artikelnummer: 20201906TA530
Vorige Artikel 104 van 414 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Cylindropuntia X Anasaziensis

De Cylindropuntia X Anasaziensis is een mooie natuur hybride. Dit houdt in dat de kruising in de natuur tussen twee soorten is ontstaan en daar ook groeit. Deze Cylindropuntia komt voor bij het dorp La Boca in de Amerikaanse staat Colorado. Waarschijnlijk is deze plant een kruising tussen de Cylindropuntia Imbricata en de Cylindropuntia Whipplei.

De Cylindropuntia X Anasaziensis maakt lange stevige stengels. De stengels hebben een cilinder vorm en zijn donkergroen van kleur. Rondom zijn ze bedekt met dikke lichtgekleurde stekels. Vanuit de zijkant vertakt deze cactus. Zo krijg je uiteindelijk een mooie stuik. 

Wanneer de Cylindropuntia X Anasaziensis het naar haar zijn heeft bij je gaat ze aan het einde van het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de bovenste stengels groeien haar lichte oranje gekleurde bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cylindropuntia X Anasaziensis cactussen in een 9 cm kunststof kweekpot.

Wanneer deze Opuntia in een totaal droge grond overwintert, kan de Cylindropuntia X Anasaziensis temperaturen verdragen tot -15°C

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef deze Cylindropuntia X Anasaziensis in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Opuntia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Cylindropuntia X Anasaziensis houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat deze cactus een mooie blauwe kleur krijgt.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Cylindropuntia X Anasaziensis beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 9 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel