BUDGETPRIKKER

Euphorbia aggregata variegata "budget prikker special"

Artikelnummer: 20201906TA550 Plantpasporrt A: Euphorbia B: NL-765431734 C: D: NL
Artikel 2 van 29
€ 3,95 (inclusief btw)

Euphorbia aggregata variegata

De Euphorbia aggregata variegata is een prachtige vorm van de Euphorbia aggregata die in de natuur voorkomt in de Oostkaap provincie van Zuid-afrika. Hier groeit deze Euphrobia op zonnige rotshellingen. 

De Euphorbia aggregata variegata heeft een groene kleur met prachtige gele patronen. Deze gele patronen krijgt deze Euphrobia doordat er in delen van de stammen geen bladgroen korrels aanwezig zijn. De Euphorbia aggregata variegata houdt er ook van om te vertakken. Vanuit de zijkant van een stam maakt deze Euphrobia geregeld nieuwe zijarmen. Zou krijg je uiteindelijk een mooie kleine struik. 

Wanneer de Euphorbia aggregata variegata het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de herfst bloeien. Op de bovenste stekels van haar stammen groeien dan kleine gele bloemetjes.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Euphorbia aggregata variegata planten in een 5.5 en 8,5 cm pot.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Euphorbia aggregata variegata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Euphorbia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Euphorbia aggregata variegata houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de stengels van deze Euphorbia een mooie kleuren.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Euphorbia aggregata variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Euphorbia kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel