Echeveria agavoides romeo

Artikelnummer: 20201906TA557 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL=765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 121 van 416 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Echeveria agavoides romeo

De Echeveria agavoides romeo is een prachtige Echeveria soort. Deze Echeveria is ontstaan uit een mutatie van de Echeveria agavoides Corderoy. De Echeveria agavoides romeo heeft een prachtige symmetrie en dikke vlezige bladeren. De bladeren van de Echeveria agavoides romeo hebben een prachtige kleur. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die ze krijgen zijn ze licht oranje, rood tot donkerrood van kleur. De puntjes van de bladeren zijn altijd iets donkerder gekleurd dan de rest van het blad. De nieuwgroei van de Echeveria agavoides romeo heeft eerst nog wel een lichtgroene kleur. Deze prachtige kleurencombinatie maakt de Echeveria agavoides romeo een echte eyecather.

De Echeveria agavoides romeo gaat bij ons in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de kop van de vetplant groeit dan een bloemstengel. Aan de bloemstengel groeien allemaal klokvormige oranje bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie grote Echeveria agavoides romeo vetplanten in een 8,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria agavoides romeo in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria agavoides romeo een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria agavoides romeo beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel