Aloe Red Flame

Artikelnummer: 20201906TA559 Plantpaspoort A: Aloe B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 32 van 414 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Aloe Red Flame

Dit is een echte eyecatcher onder de Aloës. In het wild is deze plant niet te vinden. Het is een door mensen gemaakte cultivar. Dit maakt deze Aloe Red Flame natuurlijk niet minder mooi! 

De bladeren van deze Aloe Red Flame groeien omhoog en hebben een donkergroene kleur. Op de bladeren zijn lichtgroene patronen zichtbaar. De randen van de bladeren zijn getand en deze hebben een oranjeroze kleur. Hierom heeft deze Aloe de naam Red Flame gekregen. 

Deze Aloe bloeit bij ons meestal in de herfst. Vanuit het midden vormt deze Aloë een stengel waaraan mooie oranjegele bloemen komen. Deze Aloë is echt een kleurrijke toevoeging voor je interieur of plantenverzameling. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aloë's van bloeibaar formaat in een 10.5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aloe Red Flame in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Aloe Red Flame houdt van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer deze Aloë voldoende licht heeft, worden haar kleuren extra mooi.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aloe Red Flame beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over deze plant of haar verzorging, kun je natuurlijk altijd contact  opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel