Aeonium Arboreum Velour

Artikelnummer: 20201906TA590 Plantpaspoort AL Aeonium B: NL-765431734 C: 346345 D: NL
Vorige Artikel 16 van 408 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Aeonium Arboreum Velour

De Aeonium Arboreum Velour is een prachtige Aeonium variant. Deze Aeonium Arboreum velour houdt van de zon en komt in de natuur voor op de Canarische eilanden.  De bladeren van de Aeonium Arboreum Velour hebben een chocolade bruine tot bruinpaarse kleur. De bladeren in het hart van de Aeonium Arboreum velour die nieuw groeien hebben eerst een frisse groene kleur en verkleuren later. 

Wanneer de Aeonium Arboreum velour aan het groeien is verschrompelen de onderste bladeren vaak. Dit is normaal en ze worden aangevuld door de nieuwe bladeren aan de top van de plant. 

De Aeonium Arboreum Velour houdt er van om buiten te staan bij ons van mei tot oktober. Tegen vorst kan de Aeonium Arboreum velour niet. De Aeonium Arboreum velour vertakt vanuit haar stam. Hier groeien nieuwe rozetten uit en deze vormen uiteindelijk nieuwe takken. De Aeonium Arboreum velour groeit uit tot ene kleine struik van 1,5 meter hoog en 1 meter breed. 

De bloemen van de Aeonium Arboreum velour zijn geel van kleur. Wanneer de Aeonium Arboreum velour gaat bloeien veranderd een rozet van de plant in een bloemstengel met daaraan allemaal kleine gele bloemetjes. De Aeonium Arboreum velour gaat vaak pas bloeien wanneer de plant veel ouderen rozetten heeft. Hele warme zomer kunnen er ook voor zorgen dat de Aeonium Arboreum velour bij ons gaat bloeien.

Ikhebeencactus heeft mooie Aeonium Arboreum velour planten voor je in een 8,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Arboreum Velour in de zomer geregeld water. in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Arboreum Velour een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Aeonium Arboreum Velour beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze Aeonium kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel