Aloinopsis malherbei

Artikelnummer: 20201906TA603 Plantpaspoort A: Aloinopsis B: IT-09-6027 C: AR-2002 D:IT
Artikel 34 van 358
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Aloinopsis malherbei 

De Aloinopsis malherbei is een mooie succulente plant die in de natuur voorkomt in de Noord-kaap provincie van de Zuid-Afrika. Hier groeit deze Aloinopsis in droge gebieden op heuvels tussen kleine gesteente.

De Aloinopsis malherbei  heeft een groene tot groengrijze kleur. De bladeren beginnen smal en hebben aan het einde een waaier vorm. Op de waaier aan het einde zijn ook kleine witgrijze wratten zichtbaar. 

Wanneer de Aloinopsis malherbei  het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de herfst bloeien. Vanuit de kop van de plant verschijnen dan kleine bloemstengels met daaraan 5 cm grootte oranje bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aloinopsis malherbei planten in een 5,5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

 Water: Geef de Aloinopsis malherbei in het voorjaar, zomer en de herfst 1x per twee weken water. In de winter is 1x in de maand voldoende. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Aloinopsis malherbei lang in natte aarde staat, kan ze gaan rotten.

Licht: De Aloinopsis malherbei houdt van een zonnige tot lichte plaats. Hoe zonniger de standplaats hoe mooier de Aloinopsis malherbei gaat groeien.

Voeding: 1x in mei en 1x in augustus cactusvoeding is voldoende voor de Aloinopsis malherbei 

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de succulent, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel