Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies"

Artikelnummer: 20201906TA615 Plantpaspoort A: Kalanchoe B: NL-765431734 C: 273796 D: NL
Vorige Artikel 2 van 28 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies"

De Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" is een prachtige en gewilde vetplant soort. Deze is ontstaan door het veredelen van Kalanchoe Daigremontiana variegata planten.

Deze Kalanchoe heeft de bijnaam Pink Butterflies gekregen doordat er langs de zijkanten van haar bladeren vele kleine stekjes groeien. Doordat het weinig tot bladgroen korrels in deze stekjes zitten krijgen ze een prachtige paarse kleur. De stekjes hebben vaak twee bladeren die in paren tegenover elkaar groeien. Dit doet denken aan een vlinder.

De bladeren van de Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" hebben een groene tot groengrijze kleur. Wanneer ze veel licht krijgen, word er vaak een patroon van rode vlekken zichtbaar. De bladeren groeien in paren tegenover elkaar aan een enkele stengel die zelden vertakt. De Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" kan uitgroeien tot een plant van 40-50 cm hoog.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie volle Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" planten in een 5,5 & 8,5 cm pot. 

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Kalanchoe is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de kleur op de bladeren van deze Kalanchoe mooier wordt en het zorgt voor een compacte groei.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Kalanchoe Daigremontiana "Pink Butterflies" beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel