Echeveria minibelle variegata

Artikelnummer: 20201906TA639 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 154456 D: NL
Vorige Artikel 102 van 400 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Echeveria minibelle variegata

De Echeveria minibelle variegata is een prachtige Echeveria soort. Deze kom je niet in de natuur tegen maar is ontstaan uit het kruisen van verschillende onbekende soorten. 

De Echeveria minibelle variegata groeit niet in de standaard Echeveria rozet vorm, maar vormt kleine stammen tot een hoogte van 25 cm. Bovenop de stam groeien haar bladeren en vanuit de zijkanten groeien ook rozetten. De bladeren zijn langwerpig van vorm en hebben een puntig uiteinde. In het midden hebben de bladeren een lichte groengrijze kleur. De randen hebben een crème gele kleur. Deze kleuren combinatie geeft deze Echeveria haar prachtige looks.

De Echeveria minibelle variegata bloeit bij ons meestal in de zomer. Vanuit het hart van de rozetten groeien dan haar bloemstengels met daaraan vele oranje rode belvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria minibelle variegata vetplanten in een 8,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria minibelle variegata in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria minibelle variegata een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria minibelle variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel