Echeveria Lemon Lime variegata

Artikelnummer: 20201906TA647 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-215834275 C: 103344 D: NL
Vorige Artikel 101 van 437 Volgende
€ 12,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Echeveria Lemon Lime variegata

De Echeveria Lemon Lime variegata is een prachtige Echeveria hybride die je niet vaak tegenkomt. Deze Echeveria maakt grote rozetten met langwerpige bladeren. De bladeren hebben in het midden een groengrijze kleur en de randen zijn witgeel gekleurd. Deze kleuren combinatie geeft de Echeveria Lemon Lime variegata haar prachtige looks. 

De Echeveria Lemon Lime variegata maakt vaak een kleine stam waarop de rozet groet. Uit de zijkant van de stam groeien haar zijscheuten. Deze groeien op een steel waar de rozet op zit. Zo groeien ze elkaar niet in de weg. 

De Echeveria Lemon Lime variegata gaat bij ons meestal bloeien aan het einde van de zomer. Vanuit de bovenkant van de plant groeien haar lange bloemstengels waaraan vele oranjerode klokvormige bloemen groeien. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Lemon Lime variegata vetplanten in een 10,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Lemon Lime variegata in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Lemon Lime variegata een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Lemon Lime variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel