Adenium hybride

Artikelnummer: 20201906TA661 Plantpaspoort A: Adenium B: NL-253290279 C: D: NL
Artikel 1 van 386 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Adenium Obesum Caudex

Deze Adenium hybrides zijn prachtige planten. Om welke hybride en bloemkleur het gaat is helaas onbekend. De caudex stam bij deze Adenium hybride is goed gevormd, erg dik en glad aan de buiten. Deze stam/caudex gebruikt de Adenium om veel vocht in op te slaan om zo een lange periode van droogte door te komen. 

Uit de caudex groeien haar stengels. Deze zijn in verhouding tot de stam klein en dun. Aan de toppen van de stengels groeien de mooie grote frisgroene bladeren. De bladnerven zijn lichter van kleur en worden goed zichtbaar wanneer je de Adenium in het licht houdt. De combinatie van de grote bladeren en dikke stam geven deze Adenium hybride haar unieke kleur. 

De Adenium hybride gaat meestal bloeien in de herfst en winter wanneer ze het naar haar zin heeft bij je. De bloemen groeien tussen de bladeren aan het einde van de stengel. Adenium hybride kunnen een grote verscheidenheid in bloemkleur en kleurencombinaties hebben. 

 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Adenium Obesum planten met een dikke caudex die in een 15 cm-pot staan. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

Water: Geef de Adenium Obesum Caudex 1x per 4 weken water. Geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Adenium Obesum Caudex houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand cactusvoeding van april tot september en deze Adenium Obesum Caudex beschouwt je als een vriend. De cactusvoeding helpt de Adenium Obesum Caudex ook bij het vormen van een mooie dikke caudex.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Adenium kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 15 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel