BUDGETPRIKKER

Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat

Artikelnummer: Budget0012 Plantpaspoort A: Myrtillocactus B: IT-09-6027 C: AR-2004 D: IT
Vorige Artikel 11 van 21 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

 

Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat

Een oude bekende in onze Budget prikkers reeks en terug van weggeweest. De Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat! Een prachtige vorm van de Myrtillocactus geometrizans en een hele mond vol aan namen. De Strictum cultivar is compacter, de areolen en stekels groeien dichter op elkaar en ze krijgt sneller een prachtige paarse gloed over zich heen door de zon. De cristaat groei zorgt ervoor dat deze cactus niet in de standaard zuilvorm, maar in een kamvorm groeit. Deze kam maakt willekeurige golvende patronen. Hierdoor heeft elke cactus van deze soort een unieke vorm.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat cactussen geselecteerd die in een 10,5 cm-pot groeien.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat​ in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de Myrtillocactus Geometrizans weer water geeft. Deze cactus heeft wortels die erg gevoelig zijn voor rot wanneer ze langdurig in natte aarde staan.

Licht: Geef de Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat een zonnige standplaats. Dat vindt deze cactus lekker en ze zal je ook sneller belonen met mooie gele bloemen.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en de Myrtillocactus geometrizans cv. Strictum cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel