BUDGETPRIKKER

Boobiecactus "Budget prikker"

Artikelnummer: Budget0013 Plantpaspoort A: Myrtillocactus B: NL-765431734 C: 45112 D: NL
Artikel 1 van 24 Volgende
€ 6,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Let op: Deze planten hebben transportschade. Dit hebben we zoveel mogelijk op de foto's gezet.

Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku 

De Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku is een bijzondere en gewilde cactus soort. In de natuur komen we deze cactus niet tegen want ze is ontstaan uit veredeling in de cultuur. Karakteristiek aan deze cactus zijn haar hangende tuberkels die doen denken aan borsten. Hierom heeft deze cactus ook wel de bijnaam boobiecactus gekregen.  

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku cactussen in een 6,5 cm-pot.

Algemene info Myrtillocactus Geometrizans

De Myrtillocactus Geometrizans is een prachtige blauw gekleurde zuilcactus met korte bruine stekels. In de natuur is deze mooie zuilcactus te vinden in een groot gebied in Mexico. Hier groeit de Myrtillocactus Geometrizans in subtropische bosgebieden, droge graslanden en woestijnvlaktes.

Wanneer de Myrtillocactus Geometrizans groter groeit vertakt deze veel. Deze cactus kan uitgroeien tot een ware kandelaarvormige boom van 5 meter groot. Ondanks dat deze cactus zelf flink groot kan worden zijn haar bloemen relatief klein. De bloemen zijn wit-groen van kleur en worden ongeveer 3,5 cm groot. Wanneer de Myrtillocactus Geometrizans 60 cm groot is kan die gaan bloeien. Wanneer de bloemen bevrucht zijn komen er kleine donker rode zoete vruchtjes aan.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku  in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de Myrtillocactus Geometrizans weer water geeft. Deze cactus heeft wortels die erg gevoelig zijn voor rot wanneer ze langdurig in natte aarde staan.

Licht: Geef de Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku  een zonnige standplaats. 

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en de Myrtillocactus geometrizans fukurokuryuzinboku beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Let op: Deze planten hebben transportschade. Dit hebben we zoveel mogelijk op de foto's gezet.

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel