Lenophyllum guttatum variegata

Artikelnummer: 20201906TA690 Plantpaspoort A: Lenophyllum B: IT-09-6027 C: AR-2002 D:IT
Vorige Artikel 15 van 19 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Lenophyllum guttatum variegata

De Lenophyllum guttatum variegata is een bijzondere vetplant soort die je niet elke dag tegenkomt. De variegata vorm is ontstaan uit veredeling in een kwekerij. De normale Lenophyllum guttatum komt in de natuur voor in het noordoosten van Mexico. Hier groeit deze vetplant in rotsspleten.

De Lenophyllum guttatum variegata maakt kleine vlezige bladeren. Haar bladeren hebben een grijze kleur met mooie donkerrode tot roodpaarse patronen erop. Op de gedeeltes zijn er minder tot geen bladgroenkorrels aanwezig. Hierdoor krijg je deze mooie patroneren. De bladeren groeien in paren tegenover elkaar aan een kleine stam. De Lenophyllum guttatum variegata is een gemiddelde groeier en groeit uiteindelijk uit tot een hoogte van 20 cm.

De Lenophyllum guttatum variegata gaat bij ons bloeien aan het einde van de zomer en in de herfst. Tussen de bovenste bladeren groeit een kleine bloemstengel met daaraan vele geelgroene bloemen. Deze gaan vaak een voor een open. Zo kun je een lange tijd van de bloemen genieten.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Lenophyllum guttatum variegata planten in een 6,5 cm pot.

 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Lenophyllum guttatum variegata in de zomer geregeld water. 1x per 1 tot twee weken. Wel wachten tot de aarde is uitgedroogd tussen de twee water beurten. In de winter af en toe water geven.

Licht: Geef de Lenophyllum guttatum variegata een zonnige tot half zonnige plaats en hij is blij met je.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Lenophyllum guttatum variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Lenophyllum guttatum variegata kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel