Aloe Sugar Crystal

Artikelnummer: 20201906TA712 Plantpaspoort A: Aloe B: NL-534966012 C: D: NL
Vorige Artikel 24 van 406 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Aloe Sugar Crystal

De Aloe Sugar Crystal is een nieuwe en prachtige Aloe hybride. Deze is ontstaan uit een kruising tussen de Aloe descoingsii en de Aloe haworthioides. 

De Aloe Sugar Crystal heeft een mooie frisgroene kleur. Haar bladeren zijn bedekt met vele witte getande stekels. Hierdoor lijkt het net of de bladeren bedekt zijn met vele kristallen. Hierom heeft ze de naam Sugar Crystal gekregen.

De Aloe Sugar Crystal is een compacte en kleinblijvende Aloe plant. Ze houdt ervan om zijscheuten te maken. Zo krijg je mooie volle clusters van deze planten. Wanneer ze het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de herfst en voorjaar bloeien. Uit het hart van de plant groeit een lange bloemstengel met daaraan vele oranjegele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aloe Sugar Crystal planten in een 5,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aloe Sugar Crystal in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Aloe Sugar Crystal houdt van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer deze Aloë voldoende licht heeft, worden haar kleuren extra mooi.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aloe Sugar Crystal beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over deze plant of haar verzorging, kun je natuurlijk altijd contact  opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel