Gymnocalycium hybride mix "Kies je favoriete kleur"

Artikelnummer: 20201906TA728 Plantpaspoort A: Cacteaea B: NL-265765765 C: 244156 D: NL
Vorige Artikel 22 van 27 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Gymnocalycium mihanovichii hybride mix

Deze Gymnocalycium mihanovichii hybrides zijn cactussen die prachtig op kleur zijn. Deze prachtige kleuren krijgen ze doordat er geen tot weinig bladgroenkorrels aanwezig zijn in de planten. Om toch goed te kunnen groeien is het bovenste gedeelte, wat een hybride is van de Gymnocalycium mihanovichii geënt om een onderstam van de Hylocereus trigonus. Deze onderstam heeft wel bladgroenkorrels en zorgt voor de fotosynthese. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Gymnocalycium mihanovichii hybride in een 5,5 cm-pot. Kies in het keuzemenu de kleur die bij je past.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef deGymnocalycium mihanovichii hybride in de zomer geregeld water. in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Gymnocalycium mihanovichii hybride een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Gymnocalycium mihanovichii hybride beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel