Parodia magnifica

Artikelnummer: 6013726432462 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-187122636 C: D: NL
Vorige Artikel 103 van 437 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Notocactus Magnificus / Parodia magnifica

Notocactus Magnificus is een mooie symmetrische groen tot groenblauw gekleurde bolcactus. Deze cactus heeft wollige areolen en goudbruine stekels. In de natuur kun je deze cactus terugvinden in Brazilië, Uruguay en Argentinië. Daar groeit deze cactus in heuvelige grasland in rotsspleten of in de schaduw van andere grote planten. De bloemen van deze cactus zijn erg mooi, vanuit de kop van de cactus komt in de zomer grote felgele bloemen. Wanneer de cactus ouder wordt vorm hij een cluster. Van onderaf komen er dan allemaal nieuwe scheuten. Ikhebeencactus heeft mooie Notocactussen Magnificus voor je geselecteerd in een 10,5 cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Notocactus Magnificus bolcactus in de zomer 1x per twee weken water. Geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Notocactus Magnificus bolcactus houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Notocactus Magnificus bolcactus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel