Graptopetalum Chocolate and strawberries

Artikelnummer: 20201906TA752 Plantpaspoort A: Graptopetalum B: B: IT-09-6027 C: AR-2002 D: IT
Artikel 20 van 29
€ 12,00 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Graptopetalum Chocolate and strawberries / Lenopetalum Chocolate and strawberries

De Graptopetalum Chocolate and strawberries is een bijzondere en gewilde vetplant die je niet vaak tegenkomt. Het is de variegata variant van de Graptopetalum Chocolate. Door het ontbreken van bladgroenkorrels krijgen delen van haar bladeren een roodroze kleur. Door de combinatie van haar bruine en met roodroze gekleurde bladeren heeft deze hybride de naam Chocolate and strawberries gekregen. 

De Graptopetalum Chocolate and strawberries maakt kleine compacte stengels met daaraan vele vlezige puntige bladeren. De nieuwgroei van de plant heeft een eerst een bruinrode kleur. Later kleuren de bladeren door naar een chocolade bruine kleur met roodroze. De intensiteit van de kleuren op de bladeren van de Graptopetalum Chocolate and strawberries komt op de zon. 

De Graptopetalum Chocolate and strawberries is een gemakkelijke bloeier. Dit doet ze meestal in het voorjaar en de vroege zomer. Vanuit de kop van de vetplant groeit dan een kleine bloemstengel met daaraan vele felgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Graptopetalum Chocolate and strawberries vetplanten in een 6,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Graptopetalum Chocolate and strawberries in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Graptopetalum Chocolate and strawberries een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Graptopetalum Chocolate and strawberries beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze vetplant kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel