Graptoveria titubans variegata

Artikelnummer: 20201906TA752 Plantpaspoort A: Graptopetalum B: B: IT-09-6027 C: AR-2002 D: IT
Vorige Artikel 16 van 17 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Graptoveria​ titubans variegata

De Graptoveria titubans variegata is een bijzondere en gewilde vetplant die je niet vaak tegenkomt. Deze Graptoveria is een hybride die je niet in de natuur tegenkomt. Ze is ontstaan uit een kruising tussen de Graptopetalum paraguayense en de Echeveria derenbergii. 

De Graptoveria titubans variegata maakt kleine compacte stengels tot 15 cm hoog. Aan deze stengels groeien haar kleine puntige bladeren. Deze hebben een groengrijze kleur in het midden. De randen hebben een lichtgele kleur. Deze gele kleur komt doordat er in die delen van de bladeren bladgroen korrels ontbreken. Wanneer je de Graptopetalum titubans variegata een zonnige plek geeft krijgen deze gele delen een roze gloed over zich heen.

De Graptoveria titubans variegata is een gemakkelijke bloeier. Dit doet ze meestal in het voorjaar en de vroege zomer. Vanuit de kop van de vetplant groeit dan een kleine bloemstengel met daaraan vele oranjegele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Graptoveria titubans variegata vetplanten in een 6,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Graptoveria​ titubans variegata in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Graptoveria​ titubans variegata een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Graptoveria​ titubans variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze vetplant kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel