Echeveria pulvinata 'ruby'

Artikelnummer: 20201906TA777 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-825103363 C: DL NL
Artikel 101 van 358
€ 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echeveria pulvinata 'ruby'

De Echeveria pulvinata 'ruby' een mooie vetplant soort die ook nog een goed geschikt is om de mooiste bonsai vormen mee te maken. Deze variant staat erom bekend dat ze compact groeit en snel stamvormend is. Vanuit de kweek beginnen ze met een rozet vorm. Wanneer ze verder groeien komen er bovenin nieuwe bladeren en sterven de onderste af. Zo ontstaat de stam. Wanneer deze groter wordt kan ze ook gaan vertakken.

De Echeveria pulvinata 'ruby' heeft mooie frisgroene bladeren die door het zonlicht een prachtige rode gloed krijgen. De stammen van deze Echeveria hebben een bruine tot bruine groene kleur. Wanneer de Echeveria pulvinata het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar bloeien. Uit de rozet groeien haar bloemstengels met daaraan vele oranjerode klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria pulvinata 'ruby' vetplanten in een 10,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria pulvinata 'ruby' in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria pulvinata 'ruby' een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria pulvinata 'ruby' beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel