Agave cupreate

Artikelnummer: 20201906TA782 Plantpaspoort A: Agave B: NL265765765 C: D: NL
Vorige Artikel 24 van 409 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Agave cupreate 

De Agave cupreate is een mooie plant die in natuur voorkomt in Mexico. Hier groeit deze Agave op berghelingen langs de rivier de Balsas in de Mexicaanse staten Michoacan en Guerrero.

De Agave cupreate maakt lange grijsgroene bladeren. De bladeren van deze Agave hebben een langwerpige driehoek vorm en groeien ligt naar boven. De randen van de bladeren zijn bedekt met allemaal kleine bruine stekels. Op de punt van het blad bevindt zich de langere en bredere hoofdstekel van de Agave. 

De Agave cupreate is een makkelijke Agave soort die het in het voorjaar, zomer en najaar ook goed buiten doet. De Agave cupreate is winterhard tot -3 graden. Uiteindelijk door de jaren heeft kan de Agave cupreate uitgroeien tot een flinke plant van wel 80 cm in diameter. Hier doet de Agave cupreate vaak wel vele tientallen jaren over want het is een langzame groeier.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Agave cupreate planten in een 10.5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef deze Agave cupreate van april tot oktober 1x per twee weken water. Geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Agave cupreate houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Agave cupreate beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Agave kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel