Echeveria Trumpet Pinky

Artikelnummer: 20201906TA791 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C:57877 D: NL
Artikel 14 van 29
€ 14,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echeveria Trumpet Pinky

De Echeveria Trumpet Pinky is een prachtige en zeldzame Echeveria soort die je niet vaak tegenkomt. De Echeveria Trumpet Pinky is een hybride die is ontstaan uit veredeling van een montruose vorm van de Echeveria pinky. Welke weer een kruising is tussen de Echeveria Cante en de Echeveria shaviana.

De bladeren van de Echeveria Trumpet Pinky hebben een unieke vorm. Ze lijken op het laatste gedeelte van een trompet. De bladeren hebben een bladgroene kleur met een intense roodroze gloed. Door de combinatie van vorm en kleur heeft deze Echeveria de naam Trumpet Pinky gekregen. Een zonnige plaats zorgt ervoor dat deze Echeveria haar prachtige intense kleuren behoud. 

De Echeveria Trumpet Pinky is een gemakkelijke bloeier. Wanneer ze het naar haar zin heeft bij je gaat ze aan het einde van de zomer en in de herfst bloeien. Uit het hart van de vetplant groeit dan een lange bloemstengel met daaraan vele oranjegele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Trumpet Pinky vetplanten in een 8,5 cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Trumpet Pinky in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Trumpet Pinky een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Trumpet Pinky beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel