Anacampseros marlothii

Artikelnummer: 20201906TA864 Plantpaspoort A: Anacampseros B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 37 van 411 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Anacampseros marlothii

De Anacampseros marlothii is een prachtige vetplant die in de natuur voorkomt in het zuiden van de kaap-provincie in Zuid-Afrika. Hier groeit deze Anacampseros op droge vlaktes en woestijnachtige gebieden. 

De Anacampseros marlothii is één van de grotere en grovere Anacampseros soorten. Ze maakt donker groene vlezige bladeren. Deze groeit licht omhoog. In haar bladeren kan de Anacampseros marlothii veel water opslaan. Ze komt ze lange periode van droogte door. De Anacampseros marlothii is zonde vormend. Nieuwe planten groeien tussen de bladeren van andere planten vandaan. Zo krijg je na verloop van tijd mooie clusters van deze plant. 

De Anacampseros marlothii is een gemakkelijke bloeier. Dit doet ze bij ons in de zomer. Tussen de bovenste bladeren groeit een dikke bloemstengel met daaraan meerdere felroze bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Anacampseros marlothii vetplanten in een 8,5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Anacampseros marlothii in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Anacampseros marlothii houdt van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer deze Anacampseros voldoende licht heeft, worden haar kleuren extra mooi.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Anacampseros marlothii beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over deze plant of haar verzorging, kun je natuurlijk altijd contact  opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel