Astrophytum Asterias cv. Superkabuto Snow type

Artikelnummer: 20201906TA904 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 37 van 406 Volgende
€ 16,00 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Astrophytum Asterias Super Kabuto snow type

De Astrophytum Asterias Super Kabuto snow is een prachtige Astrophytum hybride. Ze is ontstaan uit veredeling van Super kabuto planten die extra dik bevlokt zijn. Zo krijg je prachtige planten die bijna geheel wit zijn. Vandaar dat ze de naam snow type heeft gekregen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum Asterias Super Kabuto snow type cactussen voor je in een 5,5 cm-pot.

Astrophytum Asterias Super Kabuto

Deze cactus heeft een zeer mooie symmetrie en heeft grote witte vlokken. De bloemen die in de zomer verschijnen zijn geel met een rode kelk en ruiken heerlijk. Het is een variant van de Astrophytum Asterias, welke langzaam groeit. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat deze cactus te groot wordt. Rond 1989 is deze variant ontdekt. Deze cactus heeft bij het uitdelen van de ​stippen duidelijk vooraan gestaan. talloze grote viltige witte vlokken zijn symmetrisch over de plant verdeeld. Ze grenzen zo dicht aan elkaar dat ze het groen van de plant bijna helemaal aan het gezicht onttrekken. Waarschijnlijk is deze variëteit in Japan ontstaan. Vanaf ongeveer 1990 is hij ook in Nederland verkrijgbaar. Het is een zeldzame cactus die niet vaak wordt aangeboden. Hierdoor is de voorraad beperkt.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum Asterias Super Kabutocactussen in een 5,5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk/gemiddeld

Water: Geef de Astrophytum Asterias Super Kabuto in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de Astrophytum Asterias Super Kabuto weer water geeft. Deze cactus heeft wortels die erg gevoelig zijn voor rot wanneer ze langdurig in natte aarde staan.

Licht: Geef de Astrophytum Asterias Super Kabuto een zonnige standplaats. Dat vindt deze cactus lekker.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactusvoeding en deze Astrophytum Asterias Super Kabuto beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel