Echinopsis Subdenudata marbled variegata

Artikelnummer: 20201906TA259 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 396206 D: NL
Vorige Artikel 13 van 16 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Echinopsis Subdenudata variegata en marbled Variegata

Deze variegata cactussen van de Echinopsis Subdenudata hebben een afwijking in hun bladgroenkorrel patroon. Hierdoor zijn er prachtige gele tekeningen op het plantenlichaam te zien. Wanneer de cactus groter groeit veranderd de tekening ook. De afwijking in de bladgroenkorrels komt weinig voor bij deze cactussen. Hierdoor kom je ze niet vaak tegen en is ons aanbod beperkt.

Wanneer je dit artikel koopt krijg je de Echinopsis Subdenudata cactus die een variagata patroon heeft of een Marbled variegata patroon. Mocht je je afvragen wat een Marbled variegata is? Dit zijn allemaal lichte patronen die de plant heeft. Dit doet denken aan de patronen die je wel eens in marmer ziet. 

Algemene informatie Echinopsis Subdenudata

De Echinopsis Subdenudata is een prachtige symmetrische cactus met een intens groene kleur. De areolen van deze cactussen zijn wit donzig en maken het plaatje compleet. Vanuit de areolen groeien kleine lichtgekleurde stekels. In de natuur is de Echinopsis Subdenudata te vinden in Bolivia en in kleine gebieden in Paraquay. In deze landen groeit de Echinopsis Subdenudata verschillende gebieden. Van grasland tot dorren steppen in bosachtig gebied.

Wanneer deze cactus ouder wordt kan die afmetingen tot 8cm hoog en 12cm breed worden. De bloemen van de Echinopsis Subdenudata zijn een prachtige beloning voor je goede zorgen voor deze cactus. Eerst verschijnt er een bruingrijze punt uit de areool van de cactus die later uitgroeit tot een prachtige witte bloem. De bloemen kunnen wel tot 20cm lang worden en 12cm in diameter. Ze verschijnen aan het einde van het voorjaar tot aan het einde van de zomer. Wanneer de Echinopsis Subdenudata gaat bloeien moet je er wel snel bij zijn want de bloemen van deze cactus blijven maar één dag open.

De Echinopsis Subdenudata marbled variagata is een echte eye-catcher die niet in je interieur of cactus verzameling mag ontbreken. Ikhebeencactus heeft voor jou mooie exemplaren van de Echinopsis Subdenudata marbled variegata voor je in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Echinopsis Subdenudata marbled Variegata in de zomer 1x per twee weken water. In de winter heeft deze cactus minder water nodig. Geeft dan pas weer water als de aarde is uitgedroogd.

Licht: De Echinopsis Subdenudata marbled Variegata houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Echinopsis Subdenudata marbled Variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echinopsis Subdenudata kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel