haworthia cooperi pilifera variegata

Artikelnummer: 20201906TA921 Plantpaspoort A: Haworthia B: NL-765431734 C: 7815 D: NL
Vorige Artikel 28 van 46 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Haworthia cooperi pilifera variegata

De Haworthia cooperi pilifera variegata is een prachtige Haworthia variant. Deze variant is ontstaan door veredeling van geselecteerde planten. Deze Haworthia maakt langwerpige bladeren die in een punt eindigen. De bladeren hebben een licht groengrijze kleur. Bovenop op de bladeren is een intens wit variegata patroon zichtbaar. Deze intens witte kleur is stabiel op de bladeren en zie je niet vaak. Doordat de onderkanten van de bladeren wel groen zijn kan er nog voldoende fotosynthese plaatsvinden.

De Haworthia cooperi pilifera variegata is een gemakkelijke bloeier en doet dit meestal in het voorjaar of in de herfst. Vanuit het hart van deze plant groeit een bloemstengel met daaraan vele wit-groene klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Haworthia cooperi pilifera variegata vetplanten in een 8,5 cm-pot.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Haworthia cooperi pilifera variegata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x in de maand water. Belangrijk bij deze Haworthia is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Ze houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: Haworthia cooperi pilifera variegata houdt van een lichte half schaduw plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Haworthia cooperi pilifera variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel