Echeveria Heart Delight

Artikelnummer: 20201906TA923 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-215834275 C: 1305827 D: NL
Vorige Artikel 98 van 437 Volgende
€ 18,00 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Echeveria Heart Delight

De Echeveria Heart Delight is een prachtige Echeveria hybride. Ze is ontstaan uit verdeling van specifieke Echeveria Raindrop planten.

Haar bladeren hebben een unieke vorm. De uiteinde lijken erg op een hartje. Bovenop de bladeren is een grote druppel zichtbaar over de breedte van het blad. De bladeren hebben een prachtige blauwe kleur. Wanneer ze voldoende zonlicht krijgt wordt er ook een paarse gloed zichtbaar. Door deze prachtige uiterlijke kenmerken heeft deze Echeveria de naam Heart Delight gekregen. 

De Echeveria Heart Delight gaat bij ons bloeien in het voorjaar. Vanuit het hart van de vetplant verschijnt dan een lange bloemstengel met daaraan oranjegele klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Heart Delight vetplanten in een 13 cm pot. Doordat er weinig plant materiaal beschikbaar is, is onze voorraad beperkt. Wees er dus snel bij. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

Water: in de zomer wil de Echeveria Heart Delight 1x in de 2 weken water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Echeveria Heart Delight lang in natte aarde staat kan haar wortelsysteem gaan rotten.

Licht: De Echeveria Heart Delight houdt van een zonnige tot lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Echeveria Heart Delight beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 13 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel