Lithops Hookeri Susanae C051 small

Artikelnummer: 20201906TA931 Plantpaspoort A: Lithops B: NL-765431734 C: 54412 D: NL
Vorige Artikel 92 van 437 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Lithops Hookeri Susanae  

De Lithops Lithops Hookeri Susanae is een prachtige variant van de in uiterlijk variërende soort Lithops Hookeri. Het C051 nummer staat voor de vindplaats waar deze lokale variant groeit in de natuur. De Lithops Hookeri Susanae C051 komt in de natuur voor 15 km noordwest van het Zuid-Afrikaanse dorp Strydenburg. In de herfst tot het begin van het voorjaar verschijnen de gele bloemen tussen de bladeren van de Lithops. Ze bloeien enkele dagen en ruiken licht zoet. 

Ikhebeencactus heeft mooie cluster voor je met meerdere exemplaren van deze prachtige Lithops Hookeri Susanae in een 5,5 cm pot.

Algemene informatie Lithops succulente

Lithops soorten bloeien in de herfst met witte of gele bloemen die uit de steentjes verschijnen. Een keer per jaar verwisselen de steentjes hun blad. Het buitenste gedeelte laat los en uit het midden groeit een de nieuwe plant. De nieuwe levende steentjes wordt uiteindelijk weer groter dan de vorige. Dus schrik niet als ineens de steen opensplijt en er een nieuwe steen uit komt. Daar groeien ze in een zanderige grond en zijn ze vaak lastig te vinden. Dit komt doordat de Lithops soorten tijdens droge periodes zich vaak grotendeels in het zand terugtrekken waardoor alleen nog de bovenkant van de twee bladeren te zien zijn. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Lithops Hookeri Susanae C051 in de lente, zomer en herfst geregeld water. in de winter weinig water

Licht: De Lithops Hookeri Susanae C051 soort houdt van een zonnige standplaats vinden levende steentjes lekker

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Lithops Hookeri Susanae Co051 beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de levende steentjes kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel