Aloinopsis luckhoffii

Artikelnummer: TA19069F22 A: Aloinopsis B: NL-765431734 C: 278436 D: NL
Artikel 33 van 358
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Aloinopsis luckhoffii

De Aloinopsis luckhoffii is een prachtige succulente plant die in de natuur voorkomt in Zuid-Afrika. Hier groeit ze in de Kaap-provincie op droge vlaktes tussen klein gesteente. 

De Aloinopsis luckhoffii heeft een groene tot groengrijze kleur. De bladeren beginnen smal en hebben aan het einde een waaier vorm. Op de waaier aan het einde zijn ook kleine witgrijze wratten zichtbaar. 

Wanneer de Aloinopsis luckhoffii het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de herfst bloeien. Vanuit de kop van de plant verschijnen dan kleine bloemstengels met daaraan felgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aloinopsis luckhoffii planten in een 5,5 cm-pot. 

Wanneer deze succulent in een totaal droge grond overwintert, kan de  Aloinopsis luckhoffii temperaturen verdragen tot -15 °C. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

 Water: Geef de Aloinopsis luckhoffii in het voorjaar, zomer en de herfst 1x per twee weken water. In de winter is 1x in de maand voldoende. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Aloinopsis luckhoffii lang in natte aarde staat, kan ze gaan rotten.

Licht: De Aloinopsis luckhoffii houdt van een zonnige tot lichte plaats. Hoe zonniger de standplaats hoe mooier de AAloinopsis luckhoffii gaat groeien.

Voeding: 1x in mei en 1x in augustus cactusvoeding is voldoende voor de Aloinopsis luckhoffii.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de succulent, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel