Echeveria Shaviana hybride

Artikelnummer: TA19069F32 Plantpaspoort Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-215834275 C: 1305827 D: NL
Artikel 23 van 29
€ 16,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Echeveria Shaviana hybride

Deze Echeveria Shaviana is een prachtige en uniek gevormde Echeveria hybride. De normale Echeveria Shaviana komt in de natuur voor in de Mexicaanse staten Nuevo Leon en Tamaulipas. Hier groeit de Echeveria Shaviana in zanderige en rotsachtige gebieden. Deze hybride komt niet in de natuur voor, maar is ontstaan door veredeling van geselecteerd planten. 

De Echeveria Shaviana hybride heeft langwerpig stevige gekrulde bladeren. De bovenrand van de bladeren is golvend gevormd. Dit geeft de Echeveria Shaviana haar unieke uiterlijk. De kleur van de bladeren is blauwgroen. De golvende randen hebben een paarsroze kleur. Ook zijn er kleine lichtgekleurde variegata patronen zichtbaar op de bladeren. Deze Echeveria houdt van een zonnige plaats. Haar kleuren op de bladeren worden hierdoor intenser. 

Wanneer de Echeveria Shaviana hybride het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de kop van de vetplant groeit de bloemstengen met daaraan allemaal oranje klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie groten Echeveria Shaviana hybride vetplanten in een 17 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Shaviana hybride in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Shaviana hybride een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Shaviana hybride beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 17 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel