De verzending van jou zojuist bestelde cactus is bij ons natuurlijk in goede handen. Ik hoor je denken, hoe verzend je nou zo'n stekelige, soms incourante, maar ook fragiele cactus?

De cactussen worden verzonden in stevige kartonnen dozen en worden bij jou thuis gebracht door de pakketbezorger. Eigenlijk als elke andere online bestelling. De cactussen worden inclusief aarde en plastic pot verzonden zodat je thuis niet meteen aan de slag hoeft met het verpotten van jou aankoop.

Dan is er nog het gevaar van een stekelgevecht tussen de cactussen wanneer je er meerdere besteld heb en ze gezellig samen in de kartonnen doos zitten. Om schade die de cactussen onderling aan elkaar kunnen toebrengen te voorkomen, worden de cactussen in krantenpapier gewikkeld. Hier gaan de stekels van een cactus niet door heen, wat erg handig is!

Hierna worden de cactussen in de doos gedaan met foambolletjes of plastic luchtkussentjes zodat ze niet heen en weer schudden in de doos en beschermt zijn voor het transport tijdens de reis naar jou bestemming.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn misgegaan met de verzending, neem dan zo snel mogelijk contact op met Ikhebeencactus en dan lossen wij dit op!

 

 

© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel