iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Bancontact

Bancontact is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Bancontact en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

PayPal

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij Ikhebeencactus. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

Creditcard

Een betaling met creditcard is erg makkelijk en natuurlijk mogelijk bij Ikhebeencactus. Met alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken kunnen betalingen worden gedaan. Momenteel zijn betalingen met Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancairen en Cartasi mogelijk.

SofortBanking

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius. Na betaling via Belfius worden de bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Selecteer bij betaalwijze KBC/CBC en betaal je online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Bestellingen kunnen hierdoor direct verwerkt worden en verzonden.

Vooraf overmaken

Per bank of giro. IBAN: NL77 KNAB 0256 55 17 82 met vermelding van het ordernummer, ten name van Ikhebeencactus. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen. Is de betaling na 5 werkdagen nog niet binnen, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en zijn de planten niet meer gereserveerd. 

 

© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel