Bedenktijd

Indien je een bestelling hebt geplaatst is deze te annuleren totdat de cactus(sen) verzonden zijn. Je stuurt hiervoor een e-mail naar info@ikhebeencactus.nl met het ordernummer van je bestelling. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Wanneer het product nog niet is verzonden krijg je het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort.

Vers uit de kas

Elke cactus die bij jou terecht komt, is vanuit onze kas verstuurd! Wanneer je jouw cactus ontvang is de kans groot dat de cactus de vorige dag nog in de kas stond. Onze cactussen zijn zelf gekweekt of persoonlijk geselecteerd bij andere kwekers. Hierdoor weten we altijd welke kwaliteit we verzenden.

Leveringsgarantie

Wij besteden alle mogelijke zorg aan het opsturen van onze producten. Is de cactus toch beschadigd aangekomen? Stuur ons een foto van de beschadiging en in overleg bekijken wij wat de beste optie is: omruilen of compenseren.

Garantie

Heeft jouw cactus een ziekte gekregen? Wordt de cactus minder mooi? Gaat de cactus helemaal dood? De kans is dan groot dat jou cactus niet op de juiste plek staat of niet de juiste hoeveelheid water krijgt. In de meeste gevallen is dit terug te leiden naar de verzorging. Neem daarom contact met Ikhebeencactus op als je iets vreemds ziet aan jouw cactus. In veel gevallen kunnen wij je adviseren, zodat je daarna weer volop kunt genieten van je cactus. 

Is je cactus toch in korte tijd overleden? Dan biedt Ikhebeencactus je korting op de volgende cactus die je bij ons koopt. 100% garantie is niet mogelijk, omdat de verzorging niet te controleren is. Cactussen blijven levende planten. Om voor garantie in aanmerking te komen ontvangen wij graag een foto van de cactus en het ordernummer. De korting is afhankelijk van hoe snel de cactus is gestorven.

Klachtenprocedure

Ikhebeencactus zal er alles aan doen om klachten te voorkomen. Mocht je toch niet tevreden zijn, raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ikhebeencactus.nl. Binnen 2 dagen na ontvangst van de klacht, ontvang je een reactie met antwoord op jouw klacht. Dan kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

 

© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel