Ikhebeenduurzamecactus

Cactussen en vetplanten zijn duurzame producten. Er zijn zelfs cactus en vetplant soorten die langer leven dan mensen. Met de juiste verzorging koop je dus een cactus of verplant als vriend voor het leven. Wanneer je een duurzaam product levert kan je daar omheen niet achter blijvenmet de bedrijfsvoering .

Verpakkingsmateriaal

Kartonnen dozen kunnen makkelijk meerdere keren gebruikt worden vinden wij. Het is zonde dat deze vaak na 1x gebruiken al worden weggegooid. De dozen waar we onze cactussen en vetplanten in verzenden zijn allemaal hergebruikten dozen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je cactussen verpakt zitten in doos waar eerder bijvoorbeeld afbak broodjes in hebben gezeten. Wij krijgen onze dozen van een lokaal Grand Café, Installatiebedrijf en familie en vrienden die al hun dozen bewaren.  

We proberen ook om zo weinig mogelijk plastic te gebruiken bij het verpakken. Als opvul materiaal maken we gebruik van kranten. Deze worden na het lezen toch weggegooid en hebben zo nóg een doel. Geheel plastic loos verpakken lukt helaas nog niet. Grote cactussen worden in noppenfolie verpakt om ze te beschermen tijdens het transport.

Suggesties

Het kan altijd duurzamer en wellicht zijn er manieren waar wij nog niet aan gedacht hebben. Ikhebeencactus staat open voor suggesties dus als je er één hebt neem dan contact met ons op.

© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel