Hi sunshine,

Graag houden we jullie op de hoogte van de huidige bezorgtijden. Het is momenteel nog steeds enorm druk bij de bezorgdiensten. Dit vooral omdat niet essentiële winkels gesloten zijn. Hierdoor loopt de levertijd van de pakketten soms erg op. Houd hier alsjeblieft rekening mee om zo teleurstellingen te voorkomen.

  • Alle bestellingen voor 14:00 geplaatst, worden nog steeds dezelfde dag verzonden door ons. Helaas zijn we afhankelijk van onze bezorgpartners waar het momenteel nog steeds erg druk is. Je nieuwe plantbuddies zijn dus onderweg, maar dit kan langer duren dan normaal. 

  • Helaas zien we de afgelopen weken al dat er een opbouwende drukte ontstaat bij PostNL. Wij zetten jullie pakketten op een rolcontainer die dan wordt opgehaald door PostNL. Wanneer er te veel containers in een regio worden aangeleverd slaat PostNL deze op in een HUB, totdat er capaciteit is om ze te sorteren. Vaak zien we ook dat bijvoorbeeld de bezorgdag dagelijks verspringt naar een later dag. Helaas hebben wij hier dus geen invloed op. Het vervelende is wel dat de pakketten door ons ingeleverd zijn bij PostNL, maar de pakketten via de track-trace aangeven hier nog niet te zijn. 
    We snappen de verwarring en bieden hiervoor onze excuses aan. 

  • Wees gerust, onze planten kunnen namelijk makkelijk 1,5 week in een dichte doos overleven. Mocht er toch iets niet goed aankomen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Bedankt voor je geduld! We hopen je hiermee zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Als je nog vragen hebt kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Liefs,

Team cactus 

 

 

© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss