Hi sunshine,

Op deze pagina willen we je graag op de hoogte houden over de verzendtijd in de periode tijdens de feestdagen. Deze periode loopt van 20 November tot 2 januari. In deze periode is bezorgen op een vaste datum niet altijd mogelijk, omdat we dit niet waar kunnen maken door wisselende vertragingen bij PostNL. Deze optie staat daarom tijdelijk even uit.

Wij hebben tijdens deze periode extra capaciteit om alle bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur worden geplaatst gewoon dezelfde dag nog in te pakken en te verzenden. Pakketten die ingepakt zijn zetten we op rolcontainers die aan het einde van de dag opgehaald worden door PostNL. Zodra we klaar zijn met je bestelling en deze is ingepakt en op de rolcontainer is gezet ontvang je automatisch de track-trace in je email. 

Hierbij staat dan een verwachte levertijd zoals bijvoorbeeld hieronder:

Verwacht: morgen tussen 11:00 en 13:30

Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt.

 

Wanneer er in deze drukke periode te veel containers in een regio worden aangeleverd slaat PostNL deze op in een HUB, totdat er capaciteit is om ze te sorteren. Vaak zien we dat bijvoorbeeld de bezorgdag dagelijks verspringt naar een latere dag. Helaas hebben wij hier dus geen invloed op. Het vervelende is wel dat de pakketten door ons ingeleverd zijn bij PostNL, maar de pakketten via de track-trace aangeven hier nog niet te zijn of nog niet verwerkt te zijn door PostNL. 
We snappen de verwarring en bieden hiervoor onze excuses aan.

Zodra je pakket de eerste scan heeft gehad veranderd de verwachte bezorgtijd en krijg je een definitieve bezorgtijd. Deze wordt weergeven zoals hieronder:

Bezorgtijd: vandaag tussen 15:50 en 17:50

Bezorger is onderweg

Voor de planten is het geen probleem om een aantal dagen langer in je pakket te zitten. Cactussen en vetplanten zijn sterke planten die gemakkelijk 1,5 week in je pakket kunnen overleven. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn met de planten laat het ons even weten. Dan lossen we het voor je op.

Hopelijk maakt deze informatie alles duidelijk. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel