Hi sunshine,

 

We willen julie graag op de hoogte houden rondom het Coronavirus. Tot nu toe komen wij nog goed aan onze planten waardoor ons aanbod nog niet op het punt staat te veranderen. En we zelfs in de loop van volgende week weer allerlei leuke nieuwe soorten online zetten. Mocht ons aanbod wel veranderen houden we jullie direct op de hoogte.

Wat betreft de levering boden we altijd aan op werkdagen voor 14:00 besteld het pakket de volgende dag in huis. Deze belofte kunnen wij helaas op dit momont niet meer nakomen doordat ook PostNL last heeft van de drukte rondom het Coronavirus. Wel pakken wij de bestellingen voor 14:00 in en geven deze af bij PostNL.

Wil je meer informatie over de levering van je pakket kun je via deze link even checken hoe het verloopt bij PostNL:

https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/informatie

Op dit moment zullen we de optie om je bestelling bij ons in Limmen op te halen niet aanbieden om zo mogelijke verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Bedankt voor al jullie enthousiastme met bestellen en blijf thuis en lief voor elkaar!

 

Liefs,

Chanel & Bo

Ikhebeencactus

 

Update van levertijd en afhaallocaties

NL

Je pakket wordt door PostNL zoals altijd bezorgt bij jouw thuis of op een afhaallocatie.  We zien sinds afgelopen week dat er paketten zijn die er langer over doen dan normaal, dus houd daar rekening mee met bestellen.

BE

Je pakket wordt door PostNL zoals altijd bij jouw thuis bezorgt. Hier is een vertraging van 1-3 dagen. I.v.m. de nieuwe maatregelen van de Belgische regering is een deel van de PostNL locaties in België gesloten. Let bij je bestelling op dat je een afhaallocatie selecteert die open is of laat je pakket op je huisadres afleveren.

We zullen dit bericht dagelijks bijwerken, zodat jullie goed op de hoogte zijn van de levertijden.

 

© 2017 - 2020 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel