Wie zijn wij?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop speciaal voor alle cactus en vetplant liefhebbers! 

 

Wie zijn wij?

Bo: Toen ik twaalf jaar was kreeg ik mijn eerste cactus. Deze heb ik nog steeds! Snel volgde er meer cactussen en de hobby was geboren. Ik kan uren in onze kas rondlopen en cactussen verzorgen. Dit geeft me veel rust en energie. Een cactus is een trouwe metgezel waar je met een beetje mazzel vele jaren van kan genieten.

Chanel: Ik ben altijd al een buiten meisje geweest, bezig met planten en dieren, lekker je kleren vies maken en je handen in de prut. Daarnaast vind ik het superleuk om dagelijks bezig te zijn met het stijlen, inrichten en de social media up-to-date houden. En wat is er leuker dan dit alles samen te kunnen doen met je grote liefde? Juist, niets!

 

Waarom cactussen en vetplanten?

De passie voor cactussen gaat heel ver terug. De passie was er al als kind, waarna hij nooit meer is verdwenen. Na een hele tijd het huis vol te hebben staan met cactussen (en dan echt elke vensterbank helemaal volgepropt), werd dan eindelijk de kas neergezet in de tuin, waarna al snel ook de hele kas vol stond. Kort gezegd een uit de hand gelopen hobby!

 

Hoe zijn we begonnen? 

Het begon met het zelf vermeerderen en zaaien wat steeds beter ging, waardoor het aantal cactussen enorm groeide. Dan zit je na een tijd met een hoop cactussen die 'over' zijn. Wat doe je daarmee? Uitdelen in je vriendengroep, familie en kennissen! Ook die hadden er op een gegeven moment genoeg. We kregen steeds vaker de vraag of we de cactussen ook verkochten! Nadat ook ons instagram account waar we onze kennis, foto's en ervaringen delen veel positieve berichten opleverde, was het tijd voor de volgende stap, de webshop!  Een nieuwe online cactuswinkel, niet één die al jaren bestaat, maar je moet toch een keer beginnen!

Bij een webwinkel kun je het zo ingewikkeld maken als je wilt, we houden het graag simpel! Onze cactussen zijn zelf gekweekt of persoonlijk geselecteerd bij andere kwekers. Hierdoor weten we altijd welke kwaliteit we verzenden. Elke cactus die bij je terechtkomt, is vanuit onze kas verstuurd!

 

"Prikkelbaar maar toch liefdevol"

 

Ikhebeencactus, en jij?

We vinden het erg leuk als niet alleen wij, maar ook jij cactussen en vetplanten hebt! We beperken ons niet alleen tot de verkoop van cactussen.

Waar het voor ons als hobby begon en waar we veel voldoening uithalen, is het enthousiast maken van mensen over cactussen. Dus mocht je vragen of zelf tips hebben over cactussen of vetplanten, deel deze met ons! Graag zelfs, want we zijn nooit uitgeleerd!

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via de WhatsApp-button onderin je scherm of stuur een mailtje naar: info@ikhebeencactus.nl